Aqua Valley

Alles voor vijver en aquarium

Polyester vijvers


Aqua Valley legt vijvers aan met behulp van verscheidene waterdichtingstechnieken. Naargelang het soort vijver en constructievorm kan geopteerd worden om een polyestercoating aan te brengen. Door de eindeloze mogelijkheden kunnen zelfs de meest organische vormen naadloos worden afgewerkt.

Polyester vijvers hebben diverse voordelen.

  • Polyester is -eenmaal goed aangebracht- een zeer duurzame waterdichting. Lekken zijn daarbij zo goed als uitgesloten. Indien er toch een lek mocht optreden is dit met polyester vrij makkelijk te herstellen.
  • Naast een ongekende vrijheid qua vorm en constructie is het bij polyester tevens mogelijk om de eindlaag in te kleuren met een RAL-kleur naar keuze.
  • Bij vijverfolie wordt de rand weggewerkt onder een laag aarde, stenen of een houten overstekende rand. Bij polyester vijvers is dit niet het geval. De bovenranden kunnen netjes gelijk worden afgewerkt met de oeverrand.
  • Polyester voorgevormde vijvers op maat behoren ook tot de mogelijkheden hoewel deze beperkt zijn in vorm en afmetingen rekening houdende met transport en plaatsing.

Je kan bij ons op twee manieren een vijver bestellen:

  • Wij brengen een bezoek ter plaatse en maken een ontwerp, voor zoverre je zelf nog niet over een ontwerp zou beschikken. De polyester vijver wordt door ons ter plaatse gerealiseerd en afgewerkt.
  • Voor Doe Het Zelvers hebben wij kant en klare paketten al dan niet met bijhorende hulpgoederen. Niettegenstaande u steeds een duidelijke handleiding krijgt meegeleverd, kunt u steeds bij ons terecht voor verdere vragen, tips en tricks.

Breng ons gerust een bezoekje om samen te bekijken hoe jouw polyester vijver kan gerealiseerd worden.